Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un angajat al McDonald’s

12 nov 2017 Autor: Adelina Mihai

Salariul de intrare la McDonald’s este astfel apropiat de nivelul salariului minim pe economie (de 1.450 de lei brut pe lună, respectiv 1.065 de lei net) şi se încadrează în media salarială oferită de angajatorii din acest domeniu.

Pachetul salarial oferit unui candidat care se angajează în cadrul lanţului de restaurante de tip fast-food McDonald’s este de 22.000 de lei brut pe an (1.850 de lei brut pe lună), cu bonurile de masă incluse, potrivit anunţului de angajare publicat de McDonald’s pe site-ul de recrutare eJobs.
 
Pe lângă acest pachet salarial, angajaţii care aplică pentru poziţiile de crew sau hostess în cadrul companiei americane mai beneficiază de programe de training, program de lucru flexi­bil, bonusuri şi premii.
 

RĂSTURNARE majoră de situaţie după ”epurarea” din Arabia Saudită. Undele de şoc se simt în toată lumea, inclusiv în România

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.11.2017

 
Cuvinte cheie:
mcdonald's
, angajare
, salariu
, romania
, castigare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide