Profesii

Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un contabil-şef într-o companie de servicii

Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un...

Autor: Adelina Mihai

15.01.2018, 00:05 8886

Pachetul salarial oferit unui candidat care aplică pentru o poziţie de contabil-şef într-o companie din sectorul ser­viciilor din Bucureşti variază între 1.800 şi 2.200 de euro net pe lună, în funcţie de expe­rienţă şi de pregătire, arată da­tele furnizate de compania de recrutare şi închiriere de forţă de muncă în regim temporar Humangest România.

„Pentru această poziţie, candidatul trebuie să aibă studii superioare finalizate în domeniul economic, să deţină o certificare CECCAR (Corpul Experţilor Contabili şi Con­tabililor Autorizaţi din Româ­nia) şi să aibă o experienţă de minimum 5 ani într-o poziţie similară sau într-o companie de audit/consultanţă economică, taxe şi contabilitate“, a spus Oana Tufăroiu, sales & operations director în cadrul Humangest Group.

De asemenea, candidatul trebuie să aibă experienţă în coordonarea de echipe cu niveluri de senioritate şi expertiză diverse şi să aibă cunoştinţe avansate de contabilitate, fiscalitate şi taxe aplicate în România. Totodată, candidatul trebuie să aibă cunoştinţe de limbă engleză la nivel avansat.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO