Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un director de calitate în producţie

9 nov 2017 Autor: Adelina Mihai

Un director de calitate în producţie are un salariu lunar care variază între 3.000 şi 3.500 de euro net pe lună în România, la care se adaugă bonusuri de circa 10% din salariu, arată datele companiei de executive search şi consultanţă în management Korn Ferry Hay Group România.
 
Un director de calitate este responsabil de tot procesul de management al calităţii şi al performanţei bunurilor care sunt produse într-o fabrică din România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.11.2017

 
Cuvinte cheie:
romania
, salariu
, calitate
, director
, productie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide