Profesii

Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un expert contabil

Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un expert...

Autor: Adelina Mihai

26.09.2018, 00:05 3595

♦ În prezent, pe platforma de recrutare eJobs.ro sunt disponibile peste 900 de locuri de muncă vacante pentru experţii contabili.

Salariul mediu al unui expert contabil cu o experienţă de 3-5 ani este de 2.595 de lei net pe lună, potrivit Paylab.ro, compara­torul salarial lansat de platforma de recrutare online eJobs România.

„Experţii contabili care lucrează în companiile mari adaugă, de cele mai multe ori, la veniturile totale lunare şi pachetul de beneficii extrasalariale, din care nu lipsesc tichetele de masă, asigurarea medicală privată, pensia facultativă sau abona­men­tul la sala de sport. Con­tabilii rămân extrem de căutaţi în piaţă, indiferent de nivelul de experienţă pe care îl au. În acest moment, pe eJobs.ro avem aproape 900 de joburi des­chise pentru aceşti spe­cialişti, în toată ţara. Sunt cău­taţi atât în regim full time, cât şi part time“, a spus Bogdan Ba­dea, CEO al eJobs România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO