Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un specialist în domeniul financiar

8 ian 2018 Autor: Adelina Mihai

Salariul oferit de o companie din România pentru poziţia de Accounting Financial Specialist variază între 4.500 şi 6.000 de lei net pe lună la care se adaugă un pachet de beneficii, arată datele firmei de recrutare şi închiriere de forţă de muncă în regim temporar APT Resources & Services, parte a Work Service Group.

„Pe lângă salariul propriu-zis, companiile au introdus o gamă tot mai largă de beneficii pentru a-şi atrage sau motiva angajaţii: asigurări medicale, bonuri de masă, decont de transport sau relocare”, a spus Miruna Bălteanu, Recruitment Consultant în cadrul APT Resources & Services - Work Service Group.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.01.2018

 
Cuvinte cheie:
specialist
, romania
, salariu
, financiar
, castigare
, beneficii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide