Profesii

Up România lansează o platformă prin care angajaţii companiilor îşi pot alege singuri beneficiile extrasalariale dorite, în baza unui buget alocat de angajator

Up România lansează o platformă prin care angajaţii...

Autor: Roxana Rosu

19.01.2021, 15:21 744

Compania Up România lansează astăzi Up MultiBeneficii, care va permite angajaţilor români să-şi aleagă  beneficiile extrasalariale de care vor să dispună, în baza unui buget alocat de angajator, investiţia în noua platformă ridicându-se la peste 250.000 euro.  

Prin intermediul ei, angajaţii îşi pot repartiza singuri sumele alocate pentru diversele tipuri de beneficii, precum carduri de masă, carduri şi vouchere cadou, carduri culturale, vouchere de vacanţă, abonamente medicale, pensii private, abonamente la săli de sport.

“Up MultiBeneficii este unul dintre rezultatele accelerării digitale iniţiate de Up România în 2020, iar miza lansării acestei platforme este ca în următorii  5 ani beneficiile extrasalariale ale angajaţilor din companiile multinaţionale să fie în proporţie de 90% alese direct de angajaţi”, a declarat Elena Pap, director general Up România şi director regional Up Group.

Accesarea platformei Up MultiBeneficii se va face direct de pe Up Online, o platformă cu care clienţii, partenerii şi utilizatorii Up interacţionează zilnic.   

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO