Profesii

Urania Cremene, numărul 1 în parenting, şi un grup de investitori români lansează un parc educaţional pentru copii, o investiţie de 23 mil. lei. Prin acest proiect, părinţii ar putea să vadă ce îi place sau nu unui copil

Urania Cremene

Urania Cremene

Autor: Miruna Diaconu

06.02.2020, 07:00 1716

Urania Cremene, cel mai cunoscut expert în parenting, şi un grup de investitori români vor deschide în toamna acestui an un parc tematic pentru copii numit Destiny Park. Investiţia în acest proiect, ce urmează a fi deschis în Bucureşti, se va ridica la o valoare de peste 23 milioane lei.

„Nu este un parc de distracţii, este exact combinaţia perfectă între joc şi învăţare. Este exact felul în care copiii noştri se dezvoltă şi îşi satisfac nevoile psihologice de bază“, spune Urania Cremene, expert în parenting şi ambasador al Destiny Park, în cadrul emisiunii ZF Live.

Parcul tematic va arată ca un oraş şi va avea o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi. În cadrul parcului, vor exista 43 de zone tematice din diferite industrii, de la comerţ şi mass-media până la artă sau divertisment.

Conceptul care stă la baza acestui parc se numeşte edutainment, adică copilul, în timpul petrecut în cadrul parcului tematic, învaţă, iar experienţa de care va avea parte va fi conectată destul de mult la realitatea adulţilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO