VIDEO ZF Live: Raluca Radu, Super Achievers: Un bun manager trebuie să ştie care îi sunt priorităţile şi să aleagă lideri buni pentru echipele sale

13 feb 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

Planul guvernului este ca din 2022 Norvegia să asigure 43% din necesar, GNL 37%, iar producţia proprie 20%.

Cele mai importante elemente care asigură performanţa unui lider vizează în primul rând stabilirea priorităţilor care conduc spre productivitate, angajarea talentelor de top şi alegerea managerilor care să conducă echipa spre performanţă, a spus Raluca Radu, partener la firma de coaching şi training Super Achievers, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.02.2018

 
Cuvinte cheie:
lideri
, prioritati
, zf live
, echipe
, manager
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide