Profesii

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii: Negocierile privind contractul colectiv de muncă nu pot înainte de aprobarea bugetului

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii: Negocierile...

Autor: Radu Tutulan

29.11.2016, 11:53 157

"Discuţiile cu orice protestatar, în speţă vorbind de Federaţia Sanitas, care şi-a făcut un obicei din a fi în fiecare marţi în faţa ministerului, mă bucură să ne întâlnim din nou, discutăm despre contractul colectiv de muncă, însă, negocierile privind contractul colectiv de muncă, conform legii, nu pot începe înainte de aprobarea bugetului. Dar discuţii, cu siguranţă, putem avea fără niciun fel de problemă", a declarat ministrul Sănătăţii.

Precizările au venit în contextul în care Federaţia Sanitas pichetează, marţi, între 11.00 şi 13.00, Ministerul Sănătăţii, cerând începerea negocierilor pentru noul contract colectiv de muncă al angajaţilor din sistemul sanitare.

"La ora 11:00 vom face un nou pichet în faţa Ministerului Sănătăţii pentru a cere, la fel ca săptămâna trecută, începerea negocierilor pentru noul contract colectiv de munca al angajaţilor din sănătate. La manifestaţie vor veni cadre medicale din zece judeţe. Este un drept legal pe care îl cerem şi solicităm pe aceasta cale ministrului Sănătăţii respectarea drepturile angajaţilor din sănătate", a declarat pentru MEDIAFAX Marius Sepi, vicepreşedinte al Federaţiei Sanitas.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO