Profesii

Vodafone România a numit un nou director de marketing

Autor: Roxana Cristea

19.05.2011, 23:40 1178

Vodafone România a anunţat numirea lui Angus Slater în poziţiade director de marketing, începând cu data de 1 iunie 2011. Slaterîl va înlocui pe Marco Kind.

Angus Slater s-a alăturat echipei Vodafone în anul 2003 şi deatunci a lucrat în majoritatea zonelor de marketing: de la produse,oferte comerciale, terminale, servicii de conţinut, până lastrategie şi brand. Noul director de marketing al celui de-aldoilea mare operator de telefonie mobilă din România a mai lucratîn cadrul filialelor companiei din Marea Britanie, Germania,Japonia şi Olanda. În cadrul Vodafone Olanda, Slater a fost membrual boardului. "Am găsit aici o echipă talentată şi motivată", adeclarat Slater.

Angus Slater va fi responsabil de strategia de brand şi decomunicarea marketing, de marketing online precum şi de strategiapentru servicii de comunicaţii totale şi de noi linii de business,"customer experience" şi programe cross-funcţionale majore.

Angus deţine un Master of Arts de la Oxford University. Fostuldirector de marketing al operatorului telecom Marco Kind, care areo experienţă de 13 ani în cadrul companiei, îşi va încheia mandatulla 1 iunie 2011. Acesta îşi va continua cariera în cadrul VodafoneGroup cu un nou rol.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO