Profesii

Wolf Theiss cooptează patru avocaţi în echipele de corporate M&A şi real estate

.

.

Autor: Cristina Bellu

15.06.2017, 14:34 276

Biroul de la Bucureşti al firmei internaţionale de avocatură Wolf Theiss, a anunţat cooptarea a patru avocaţi care vor completa competenţele în practicile de protecţia datelor cu caracter personal, dreptul muncii, insolvenţă şi construcţii.

Astfel, Andreea Stan, George Ghitu şi Daniela Dosan vor face parte din echipa de Corporate M&A, coordonată de partenerul Ileana Glodeanu, iar Cristina Ion va face parte din echipa de Real Estate/Projects, coordonata de partenerul Ciprian Glodeanu.

"Am dorit sa ne marim echipa pentru ca am inceput anul in forta si cu proiecte de anvergura. Am recrutat patru avocati talentaţi şi dornici sa construiasca alaturi de noi. Extinderea echipei se inscrie in obiectivele noastre principale de crestere in zona de protectia datelor cu caracter personal, insolventa si constructii,” au declarat reprezentantii Wolf Theiss.

Andreea Stan este specializata pe drept comercial, tranzactii M&A cat si in dreptul muncii. Inainte de a se alatura Wolf Theiss, Andreea a colaborat cu o importanta casa de avocatura locala, unde a asistat un portofoliu variat de clienti pe proiecte de corporate M&A si guvernanta corporativa.

George Ghitu este specializat in drept societar, fuziuni si achizitii, asigurari, insolventa precum si drept fiscal. George este licentiat atat in drept, cat si in management economic.

Daniela Dosan este specializata in domeniul protectiei datelor cu caracter personal. Experienta sa include colaborarea de aproape patru ani cu o casa de avocatura locala de top, unde a asistat juridic clienti importanti cu privire la probleme complexe din domeniile IT&C, audiovizual, protectia consumatorilor si jocuri de noroc.

Cu peste 12 ani vechime în domeniul juridic, Cristina Ion a acumulat o experienta semnificativa in real estate si constructii, fiind totodata specializata in consultanta de afaceri (drept societar, contracte, dreptul muncii). Experienta sa include colaborari de lunga durata in cadrul unor case de avocatura locale si internationale de renume, precum si ca avocat in-house pentru o companie internationala de constructii si pentru un dezvoltator imobiliar din Romania.

Înfiinţată în 1957, Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatură din Europa Centrala si de Est, specializată în acordarea de asistenţă în domeniul afacerilor internaţionale. În cele 13 birouri din Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina, isi desfasoara activitatea 340 de avocaţi care acordă consultanţă pentru societăţi comerciale locale şi internaţionale, cu operaţiuni în domeniul industrial, comerţ şi servicii, precum şi pentru banci şi societati de asigurare.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO