Profesii

ZF HR Trends 2019: „Este un birou wow suficient pentru ca angajaţii să vorbească de bine angajatorul?“

George Didoiu, director asociat, Colliers International, va vorbi în cadrul ZF HR Trends 2019 despre ce impact au birourile asupra nivelului de engagement al angajaţilor şi despre cum arată birourile viitorului

George Didoiu, director asociat, Colliers International, va vorbi în cadrul ZF HR Trends 2019 despre ce impact au birourile asupra nivelului de engagement al angajaţilor şi despre cum arată birourile viitorului

Autor: Adelina Mihai

06.03.2019, 00:05 935

Cea de-a 13-a ediţie a conferinţei ZF HR Trends, organizată pe tema „Noua lume a resurselor umane - Cum arată «noul» angajat şi relaţiile de muncă“, va avea loc pe 25 martie 2019 în Bucureşti.

Strategiile de employer branding ale companiilor, care se confruntă cu un deficit acut de personal, dar şi cu o fluctuaţie semnificativă în rândul angajaţilor tineri, includ tot felul de soluţii de flexibilizare a forţei de muncă.

O atenţie deosebită este acordată de către angajatori şi spaţiului de lucru, astfel că firmele creează tot felul de facilităţi pentru angajaţii din birouri: spaţii de relaxare, restau­rante / cafenele, jocuri, săli de şedinţe ultra tehnologizate sau spaţii de co-working.

Despre cum arată birourile viitorului, cum funcţionează programul de lucru diferenţiat, câţi corporatişti lucrează în spaţii de tip co-working şi ce influenţă au birourile asupra motivaţiei angajaţilor sunt doar o parte din temele de discuţie de la ZF HR Trends 2019.

„Este un birou wow suficient pentru ca angajaţii să vorbească de bine angajatorul?“ -  aceasta este întrebarea la care va răspunde George Didoiu, director asociat în cadrul companiei de consultanţă imobiliară Colliers International, în cadrul conferinţei ZF HR Trends, organizată pe 25 martie la Bucureşti.

Ce soluţii de flexibilizare a muncii mai folosesc companiile, cât de mulţi angajaţi pot să lucreze de acasă şi în ce condiţii, cum colaborează firmele cu freelancerii şi cât de permisivă este legislaţia muncii în acest context sunt alte subiecte de pe agenda de discuţii de la ZF HR Trends 2019.

Peste 200 de directori de resurse umane, directori generali, recruiteri şi consultanţi vor participa luni, 25 martie 2019, la cea de-a 13-a ediţie a conferinţei ZF HR Trends, evenimentul anual dedicat pieţei muncii organizat de ZF.

adelina.mihai@zf.ro

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO