Profesii

ZF lansează astăzi a opta ediţie a suplimentului Top MBA

„Top MBA“ este singurul clasament al programelor de educaţie managerială oferit pe plan local

„Top MBA“ este singurul clasament al programelor de educaţie managerială oferit pe plan local

Autor: Adelina Mihai

20.04.2015, 00:07 785

Ziarul Financiar lansează astăzi a opta ediţie a suplimentului „Top MBA“,  singurul clasament al programelor de educaţie managerială oferit pe plan local, realizat exclusiv pe baza opiniilor exprimate de ma­na­gerii care au absolvit programul în ultimul an.

Astfel, în 2015, pe locul întâi în top MBA s-a clasat programul de Exe­cutive MBA oferit de austriecii de la WU Executive Aca­de­my, şcoala de afaceri care a ocupat primul loc pe podium şi anul trecut. Locul 2 a fost obţinut de programul de EMBA oferit de şcoala de afaceri ASEBUSS, urmat de cel organizat de Tiffin University.

Peste 5.000 de manageri au finalizat cursurile unui program de MBA în România în ultimele două decenii, iar în ultimul an numărul absolven­ţilor a fost de circa 230 de manageri. Dintre aceştia, peste 100 au răspuns întrebărilor din sondajul ZF pentru realizarea clasamentului.

Suplimentul ZF Top MBA a devenit de-a lungul timpului una dintre principalele surse de documentare pentru managerii care prospectează piaţa programelor de educaţie şi care sunt dispuşi să aloce, în medie, câte 15.000 de euro pentru a urma cursurile unui astfel de program.

Top MBA 2015 s-a realizat în funcţie de evaluările făcute de absolvenţii din promoţiile din 2014 şi începutul anului 2015.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO