ZF Live. Ana Zafiu, fondatoare Career Invest Professional Services: „Angajaţii trebuie să se adapteze şi să-şi conştientizeze abilităţile personale”

10 aug 2018 Autor: Roxana Mihalcea

Ana Zafiu: „Sunt oameni în IT care au ajuns în zona respectivă pentru că se plăteşte bine, dar nu neapărat sunt fericiţi cu asta. Se găsesc foarte greu angajaţi. Este o piaţă foarte competitivă”.

„Sunt oameni în IT care au ajuns în zona respectivă pentru că se plăteşte bine, dar nu neapărat sunt fericiţi cu asta.”

Majoritatea persoanelor care op­tează pentru schimbarea locului de muncă rea­lizează că de-a lungul timpului au pier­dut contactul cu piaţa muncii şi cu poten­ţialele oportunităţi care li s-ar fi putut potrivi, a spus Ana Zafiu, fondatoare a Career Invest Professional Services, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.08.2018

 
Cuvinte cheie:
angajati
, zf live
, adaptare
, oameni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide