Profesii

ZF Live. Mădălina Bălan, Hart Consulting: Trăsăturile de caracter ale antreprenorilor români sunt încrederea de sine şi perfecţionismul

Mădălina Bălan, managing partner al firmei de consultanţă în resurse umane Hart Consulting:

Angajaţii mai noi au nevoie mult mai rapidă de recunoaştere, organizaţia devine astfel un teritoriu de tip facebook, like-urile trebuie să curgă repede pentru orice lucru pe care îl realizează.

Mădălina Bălan, managing partner al firmei de consultanţă în resurse umane Hart Consulting: Angajaţii mai noi au nevoie mult mai rapidă de recunoaştere, organizaţia devine astfel un teritoriu de tip facebook, like-urile trebuie să curgă repede pentru orice lucru pe care îl realizează.

Autor: Iulian Tenchiu

18.07.2019, 21:10 202

Una dintre caracteristicile antrepre­no­rilor români este încrederea de sine exa­gerată, care, alături de perfecţio­nism, este o atitudine ce nu permite echi­pei create de antreprenor să evo­lueze.

„Ce am constat în rândul marilor companii româneşti antreprenoriale este că în rândul antreprenoriilor există sindromul aroganţei. Alt lucru pe care l-am observat este perfecţionismul, iar combinaţia dintre aroganţă şi perfecţionism nu dă spaţiu celorlalţi oameni din companie să evolueze. Încrederea în sine nu echivalează cu competenţa“, a declarat Mădălina Bălan, managing partner al firmei de consultanţă în resurse umane Hart Consulting, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO