ZF Live. Sorin Păun, Ascendis: În viitor, microlearningul va înlocui programele clasice de instruire a angajaţilor

20 iun 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

Sorin Păun, partener al firmei de training şi consultanţă Ascendis: Practic, pe parcursul programului de microlearing, trainerul are o interacţiune permanentă cu echipa sa timp de o lună, ceea ce generează engagement şi devine foarte practic pentru că lucrează doar la elementele care sunt utile şi importante pentru participanţi

Programele de microlearning vor înlocui programele clasice de training ale angajaţilor în viitor, pentru că prin această metodă participanţii îşi dezvoltă într-un timp mai redus abilităţile de care au nevoie la locul de muncă, a spus Sorin Păun, partener al firmei de training şi consultanţă Ascendis.

Microlearning-ul este o nouă formă de învăţare, în cadrul căreia participanţii învaţă să pună în practică ce învaţă în sala de curs. Acest stil de instruire creează o comunitate şi o relaţie socială cu trainerul prin platforma Code of Talent, dezvoltată de Ascendis. Platforma oferă parti­cipanţilor oportunitatea de a interacţiona atât cu trainerul, cât şi între ei, ceea ce îi face să fie mai activi în timpul pro­gramului de microlearning.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.06.2018

 
Cuvinte cheie:
programe
, angajati
, training
, inlocuire
, viitor
, participanti
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide