Proprietăţi

Adriean Videanu vrea să construiască un proiect imobiliar mixt de nouă turnuri pe 13 Septembrie, aproape de hotelul Marriott. Proiectul include nouă clădiri, fiecare cu 3 etaje în subteran şi plus de la 12 la 35 de etaje

Proiectul include nouă clădiri şi se întinde pe 5 hectare

Proiectul include nouă clădiri şi se întinde pe 5 hectare

Autor: Bogdan Alecu

19.06.2019, 00:08 15447

În plin avânt imobiliar, Adriean Videanu, fostul ministru al economiei în guvernul Boc, a depus documentaţia pentru a obţine Planul Urbanistic Zonal pentru un proiect care să includă birouri şi apartamente, aproape de centrul Capitalei.

 

Compania Titan Mar, alături de Beckfield Development, au depus la Primăria Capitalei documentaţia pentru un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) în vederea dezvoltării unui proiect imobiliar mixt, de blocuri de locuinţe şi birouri la intersecţia dintre 13 Septembrie şi Şos. Progresului, potrivit Primăriei Bucureşti.

Proiectul include nouă clădiri, fiecare cu 3 etaje în subteran şi plus de la 12 la 35 de etaje, având un regim de înălţime de până la 120 de metri.

Practic, fostul ministru al economiei vrea să construiască cele mai înalte clădiri din sudul Bucureştiului. Spre comparaţie, turnul Sky Tower al Raiffeisen are 37 de etaje şi 137 de metri înălţime.

Compania Titan Mar este deţinută de Adriean Videanu şi Mioriţa Videanu, fiecare cu 50% din acţiuni, în timp ce Beckfield Development este deţinută de Beckfield Ltd. Aceasta din urmă este administrată însă de Cristina Paula Crăciun, care mai apare ca fost acţionar al firmei BTG White Consulting alături de Bogdan Gruia, care a condus firma AB Construct şi care era indicat în presă drept un apropiat al fostului primar de la sectorul 3, Liviu Negoiţă, care era membru PDL. Proiectantul proiectului este firma Arttek C.B.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO