Proprietăţi

Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti va fi gata abia în iunie. Nu s-a respectat niciun termen până acum

 Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti va fi gata abia în iunie. Nu s-a respectat niciun termen până acum

Autor: Bogdan Alecu

20.03.2012, 11:44 5943

Autostrada Bucureşti-Ploieşti va fi gata abia în iunie potrivit constructorilor proiectului, citaţi de Ştirile Pro TV, acesta fiind cel de-al treilea termen anunţat numai pentru acest an.

La ultima sa vizită oficială pe şantier, fostul premier Emil Boc anunţa oficial în toamna anului trecut că autostrada va fi terminată în luna aprilie a acestui an, în contextul în care "doar un singur pod" mai întârzie finalizarea construcţiei.

ZF a fost imediat după vizita fostului premier pe autostradă de la un capăt la celălălt pentru a descoperi că aproape un întreg tronson nu fusese construit, nu doar un singur pod, în timp ce prima şi ultima porţiune din autostradă erau aproape gata. Dacă la acea vreme termenul a fost amânat din decembrie 2011 pentru aprilie 2012, acum problema constructorilor a fost reprezentată de iarna grea şi a ninsorilor.

Pentru a finaliza oficial autostrada trebuie finalizat şi sensul giratoriu care va face conexiunea dintre A3 şi Centura de Vest a Ploieştiului. Construcţia acestuia nu a demarat încă datorită unor probleme legate de exproprierile din Bărcăneşti, jud. Prahova, dar au fost instalate panourile de semnalizare pentru acesta pe şoseaua de centură, pe sensul dinspre Comarnic spre Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO