Proprietăţi

C&A deschide joi al 12-lea magazin al reţelei, al treilea în luna septembrie. Vezi unde

C&A deschide joi al 12-lea magazin al reţelei, al treilea în luna septembrie. Vezi unde

Autor: Cristi Moga

26.09.2011, 17:19 1406

Retailerul de îmbrăcăminte C&A, care operează la nivel local o reţea de 11 magazine, va deschide joi o nouă unitate, cea de-a treia din luna septembrie, în cadrul centrului comercial Euromall din Piteşti.

Magazinul va avea o suprafaţă de 1.160 de metri pătraţi şi va duce gradul de ocupare al centrului comercial din Piteşti la un grad de ocupare de 97%, au declarat pentru ZF reprezentanţii Euromall. Centrul comercial aflat în portofoliul companiei Immofinanz are o suprafaţă închiriabilă de 18.000 de metri pătraţi şi chiriaşi precum Cinema City, Penny Market şi Deichmann.

C&A a mai deschis în acest an magazine în Botoşani, în prima parte a anului, dar şi în proiectele Promenada Sibiu şi Iulius Mall Suceava, la începutul lunii septembrie.

Potrivit planurilor anunţate anterior de reprezentanţii C&A, până la sfârşitul anului ar mai putea fi deschise alte şase magazine, printre viitoarele destinaţii numărându-se centrele comerciale Iris Titan, Iulius Mall Timişoara, Electroputere Craiova sau Maritimo Constanţa.

C&A Moda Retail, firma prin care compania funcţionează pe piaţa locală, a realizat în 2009 venituri de 7,9 mil. euro, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor, în timp ce estimările ZF pentru 2010 indică un nivel de peste 20 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO