Proprietăţi

Cartierele din Bucureşti în care apartamentele s-au ieftinit cel mai mult în noiembrie

Cartierele din Bucureşti în care apartamentele s-au...

Autor: Andreea Neferu, Octavian Calei

14.12.2013, 13:42 3109

Cele mai mari scăderi ale preţurile solicitate pentru apartamentele vechi cu trei camere din Bucureşti în luna noiembrie au fost înregistrate în cartierele Vitan Mall, 13 Septembrie, Crângaşi şi Drumul Taberei, potrivit Indexului Imobiliar realizat de ZF în colaborare cu firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker Affiliates of Romania, pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic.

Chiar dacă preţurile apartamentelor vechi de trei camere au atins în noiembrie un nou minim, de circa 73.500 de euro, totuşi ritmul de scădere s-a redus comparativ cu luna octombrie. În total, de la începutul anului, apartamentele de trei camere s-au ieftinit cu aproape 2.000 de euro, echivalentul unei scăderi de aproape 3%.

Astfel, în cartierul Vitan Mall s-a înregistrat cea mai mare scădere a preţurilor solicitate în noiembrie pentru un apartament vechi cu 3 camere faţă de luna precedentă, 8.000 de euro.

În cartierul 13 Septembrie ofertele de apartamente cu 3 camere au afişat preţuri mai scăzute cu 6.000 euro în aceeaşi perioadă, iar valoarea imobilelor similare din Drumul Taberei şi din Crângaşi s-a depreciat cu 5.000 euro.

Pe de altă parte, zonele care au înregistrat creşteri semnificative de preţuri la apartamentele vechi cu trei camere în noiembrie faţă de octombrie au fost Ştefan cel Mare şi Moşilor (8.000 euro), urmate de Aviaţiei (creştere de 7.000 euro) şi 1 Decembrie (5.000 euro).

Citiţi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO