Proprietăţi

Dezvoltatorii mallului de la Electroputere Craiova au extins proiectul la 71.000 mp. Printre noii chiriaşi anunţaţi: Inditex, H&M şi Elvila

Autor: Cristi Moga

06.09.2011, 15:35 618

O serie de proiecte de centre comerciale a căror inaugurare este programată pentru toamna acestui an se laudă deja cu grade de ocupare de peste 90%, cum este şi cazul Electroputere Parc, mall dezvoltat în Craiova de un grup belgian, care a decis extinderea proiectului cu 16.000 mp pentru a face loc mai multor retaileri.

Astfel, mallul gândit iniţial pentru o suprafaţă de 55.000 mp va avea într-un final 71.000 de metri pătraţi închiriabili, unul dintre cele mai mari proiecte comerciale din ţară, inaugurarea fiind programată pentru luna noiembrie a acestui an.

Decizia a fost luată după ce dezvoltatorul K&S Developments şi firma de consultanţă DTZ Echinox au reuşit să atragă în cadrul proiectului noi chiriaşi precum Inditex (cu Zara, Bershka, Pull and Bear şi Stradivarius), H&M, LC Waikiki, Douglas sau Elvila (care va avea un magazin de 3.000 mp), ducând gradul de ocupare la 92%.

Aceşti chiriaşi se adaugă unei liste care mai cuprinde C&A, New Yorker, Decathlon, Orsay, Deichmann, Altex sau Domo, în timp ce principalul retailer din proiect va fi hipermarketul Auchan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO