Proprietăţi

Emil Boc la "După 20 de ani": MTI a luat taurul de coarne la un tronson al autostrăzii Soarelui, reziliază contractul

Emil Boc la "După 20 de ani": MTI a luat taurul de coarne la un tronson al autostrăzii Soarelui, reziliază contractul

Autor: Mediafax

10.04.2011, 12:32 34

Lucrările la autostrada Bucureşti-Constanţa vor înregistra oîntârziere pe un anumit tronson, deoarece MinisterulTransporturilor a decis să ia "taurul de coarne", să reziliezecontractul de execuţie şi să nu mai negocieze la nesfârşit cu unconstructor care nu îşi face treaba, a declarat premierul Emil Bocla emisiunea "După 20 deani", transmisă duminică la Pro TV.

El a arătat, la emisiunea "După 20 de ani" de la ProTV, că înaceastă vară va fi dat în exploatare un tronson important dinautostradă, din partea de la Cernavodă-Constanţa, dar că au apărutunele complicaţii cu un constructor şi că aşteaptă rezultatul înacest caz.

"Se pare că Ministerul Transporturilor a luat taurul de coarne -şi pentru asta eu îi felicit, că nu mai stau în această lâncezeală,să negocieze la nesfârşit cu un constructor care nu îşi face treabaşi nu intră în termene - să rezilieze contractul. Şi atunci,probabil, că va fi o întârziere pe un anumit tronson din aceastăautostradă", a spus Boc.

Premierul a precizat că, după finalizarea negocierilor,Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI) va indica exacttraseul circulabil şi a amintit că există şi varianta căii ferate,susţinând că distanţa între Bucureşti şi Constanţa va fi parcursăcu trenul în două ore şi treizeci de minute.

AFACERI DE LA ZERO