Proprietăţi

Emil Boc la "După 20 de ani": MTI a luat taurul de coarne la un tronson al autostrăzii Soarelui, reziliază contractul

Boc: MTI a luat taurul de coarne la un tronson al autostrăzii Soarelui, reziliază contractul

Autor: Mediafax

10.04.2011, 12:32 37

Lucrările la autostrada Bucureşti-Constanţa vor înregistra oîntârziere pe un anumit tronson, deoarece MinisterulTransporturilor a decis să ia "taurul de coarne", să reziliezecontractul de execuţie şi să nu mai negocieze la nesfârşit cu unconstructor care nu îşi face treaba, a declarat premierul Emil Bocla emisiunea "După 20 deani", transmisă duminică la Pro TV.

El a arătat, la emisiunea "După 20 de ani" de la ProTV, că înaceastă vară va fi dat în exploatare un tronson important dinautostradă, din partea de la Cernavodă-Constanţa, dar că au apărutunele complicaţii cu un constructor şi că aşteaptă rezultatul înacest caz.

"Se pare că Ministerul Transporturilor a luat taurul de coarne -şi pentru asta eu îi felicit, că nu mai stau în această lâncezeală,să negocieze la nesfârşit cu un constructor care nu îşi face treabaşi nu intră în termene - să rezilieze contractul. Şi atunci,probabil, că va fi o întârziere pe un anumit tronson din aceastăautostradă", a spus Boc.

Premierul a precizat că, după finalizarea negocierilor,Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI) va indica exacttraseul circulabil şi a amintit că există şi varianta căii ferate,susţinând că distanţa între Bucureşti şi Constanţa va fi parcursăcu trenul în două ore şi treizeci de minute.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO