Proprietăţi

Incendiu cu pagube de milioane de euro la ansamblul rezidenţial Confort City, cu 1.680 de apartamente

Incendiu cu pagube de milioane de euro la ansamblul rezidenţial Confort City, cu 1.680 de apartamente

Cel puţin 50 de apartamente au fost afectate de incendiu. Foto Gabriel Fluerariu

Autor: Cristi Moga, Mirabela Tiron

03.10.2012, 00:06 2321

Etajele 10 şi 11 ale unui bloc din complexul rezidenţial Confort City, dezvoltat de oamenii de afaceri Ionuţ şi Robert Negoiţă (primarul sectorului 3) la marginea Capitalei, au fost cuprinse de flăcări ieri, în jurul orei 13.30-14.00, cel puţin 50 de apartamente fiind afectate. La o primă estimare, pagubele pot fi evaluate la circa 1-2 milioane de euro, potrivit calculelor ZF.

Pompierii au trimis ieri peste 20 de autospeciale la proiectul situat în zona pe malul Dâmboviţei, la intrarea în localitatea Popeşti Leordeni, reuşind cu greu să stingă incendiul. În jurul orei 17.00, la trei ore de la izbucnirea incendiului, focul încă ardea mocnit.

Pompierii au acţionat cu dificultate din cauza faptului că focul s-a manifestat la o înălţime de circa 35-40 de metri, iar primele autospeciale ajunse la proiectul din zona Vitan-Bârzeşti nu puteau interveni la acest nivel, iar în al doilea rând din cauza faptului că hidranţii din interiorul complexului nu funcţionau, astfel că autospecialele erau nevoite să străbată circa 2 kilometri pentru a se alimenta din Dâmboviţa sau de la alte surse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO