Proprietăţi

Index imobiliar ZF. Apartamentele vechi din Bucureşti cu trei camere revin pe creştere. Cartierele unde sunt cele mai mari creşteri şi cele mai abrupte scăderi

Index imobiliar ZF. Apartamentele vechi din Bucureşti cu...

Autor: Bogdan Alecu

02.12.2018, 00:05 5557

Apartamentele vechi cu trei camere din Bucureşti au înregistrat în noiembrie o uşoară creştere faţă de luna anterioară, 200 de euro sau 0,2% potrivit indexului imo­biliar al ZF, realizat în colaborare cu Coldwell Banker, pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic.

Apartamentele vechi cu trei camere din Bucureşti au înregistrat în noiembrie o uşoară creştere faţă de luna anterioară, 200 de euro sau 0,2% potrivit indexului imo­biliar al ZF, realizat în colaborare cu Coldwell Banker, pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic. Comparativ cu noiembrie 2018, majorarea preţului mediu este de 4,5% sau 4.500 de euro.

Raportat la zone, s-au înregistrat creşteri importante faţă de octombrie în zona bdului Constantin Brâncoveanu, de 3.000 de euro faţă de luna anterioară, Iancului, de 4.000 de euro, Militari, 3.000 de euro şi Vitan tot 3.000 de euro. De partea cealaltă, cele mai mari scăderi au fost punctate în Colentina, de 3.000 de euro, Crângaşi şi Dristor cu o reducere a preţurilor medii de 2.000 de euro.

Potrivit reprezentanţilor companiei de consultanţă imobiliară, în prezent se observă o tendinţă de încetinire a creşterilor din evoluţia din acest an.

Potrivit datelor companiei de consultanţă imobiliară, anul 2018 ar putea fi cel mai bun an din punctul de vedere al livrărilor de locuinţe noi, însă acest fapt va depinde de ritmul cu care dezvoltatorii îşi vor respecta termenele de finalizare anunţate şi de ritmul în care se vor întocmi actele de recepţie a lucrărilor - practic înregistrarea oficială a locuinţelor finalizate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO