Proprietăţi

Ion Tiriac: Vanzarile de apartamente isi vor reveni cu siguranta in 2012

Ion Tiriac: Vanzarile de apartamente isi vor reveni cu siguranta in 2012

Autor: inCont.ro

05.03.2011, 16:50 284

Omul de afaceri spune ca are un complex imobiliar construit laun nivel "foarte inalt", "mai inalt decat tot ce exista inSud-Estul Europei" si ca anticipeaza ca vanzarile in acest caz,dupa toate calculele facute, arata ca nu se vor misca absolut delocpana in 2014.

"La treburi normale, ca apartamentele facute ca lumea, si noilucram cu nemtii, in 2012, isi vor da drumul", a punctat omul deafaceri intr-un interviu acordat incont.ro si ProTV, invitat la Emisiunea "Dupa20 de ani", ce va fi difuzata duminica de ProTV.

El spune ca are si acum la vanzare apartamente, dar d-abia in 2012va deveni si avantajos sa vanda.

Omul de afaceri anticipeaza ca anul viitor, practic, ar urma sa numai constate ca a pierdut doi ani ca sa construiasca imobile si sascoata fix cat a investit.

De altfel, Ion Tiriac crede ca preturile din domeniul imobiliar aucoborat foarte mult si de acum inainte ele nu ar trebui decat saurce. Aflaţi ce părere are omul de afaceri despre Codul Munciişi despre cum ii merg afacerile pe www.incont.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO