Proprietăţi

Mall cu energie solară? Proiectul Promenada din Floreasca ar putea avea instalaţie fotovoltaică

Mall alimentat cu energie solară? Proiectul Promenada din Floreasca ar putea avea instalaţie fotovoltaică

Autor: Cristi Moga

31.08.2011, 12:17 1686

Primul mall din România alimentat cu energie solară ar putea fi proiectul Promenada, dezvoltat de compania Raiffeisen Evolution pe calea Floreasca din Bucureşti, în apropierea staţiei de metrou Aurel Vlaicu, potrivit revistei Across, specializate în centre comerciale. Promenada Mall ar urma să cuprindă 120 de magazine distribuite pe o suprafaţă închiriabilă de 35.000 de metri pătraţi.

"Raiffeisen evolution doreşte să adopte noile tendinţe cât mai devreme şi să le aplice în proiectele dezvoltate. Am fost pionieri în construirea de locuinţe şi vrem să continuăm în proiectele comerciale şi de birouri. De aceea evaluăm instalarea şi folosirea unor sisteme fotovoltaice în proiectul nostru Promenada Mall din nord-vestul Bucureştiului", a declarat Markus Neurauter, managing director al Raiffeisen Evolution.

Compania deţine de mai bine de patru ani terenul pentru proiectul Promenada, lângă care a reînceput în acest an lucrările şi la un turn de birouri cu 35 de etaje, care ar urma să devină cea mai înaltă clădire din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO