Proprietăţi

Pe ce site-uri poţi găsi anunţurile cu proprietăţi executate silit

18.06.2010, 00:00 2569

Numărul site-urilor cu anunţuri de proprietăţi aflate înexecutare silită a crescut puternic în ultimul an, cel puţin treisite-uri de profil furnizând informaţii în acest sens.

Unul dintre site-urile cu peste 1.000 de anunţuri esteexecutari.com, domeniu înregistrat de firma Avocatura Com SRL. Pesite sunt publicate anunţuri din toate judeţele ţării, postate atâtde către bănci precum Banca Românească sau Raiffeisen,Administraţiile financiare locale sau lichidatori judiciari aifirmelor aflate în faliment.

Pe site sunt publicate atât anunţuri cu proprietăţi imobiliarede vânzare, cât şi autoturisme, echipamente industriale sau chiarelectronice şi obiecte de mobilier. Cele mai multe anuţuri postatesunt din Bucureşti - 604.

Un alt site de profil este executatsilit.ro, site care grupeazălink-uri către secţiunile de executări silite de pe site-urilebăncilor, firmelor de leasing, firmelor de insolvenţă şiadministraţiile financiare.

Site-ul are link-uri către secţiunile specializate ale 21 debănci, 14 firme de leasing, 12 firme de insolvenţă şi zeceinstituţii fiscale, aflate în subordinea Ministerului deFinanţe.

Recent, şi site-ul imobiliare.ro, unul dintre cele mai mari cuanunţuri de profil, a lansat o secţiune de licitaţii cu proprietăţiexecutate silit, dar până în prezent au fost postate doar anunţuriale Credit Europe Bank.

Un alt site care îşi propune intrarea pe această piaţă esteroren.ro, care încearcă prin serviciul QuickSell să ofere unserviciu mai complex, prin care agenţii imobiliari să aibă acces laun număr mai ridicat de informaţii despre proprietăţile scoase lalicitaţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO