Proprietăţi

Popoviciu a mai atras un chiriaş în clădirea Dorobanţi 239, fostul sediu central al Petrom

Popoviciu a mai atras un chiriaş în clădirea Dorobanţi 239, fostul sediu central al Petrom

Autor: Cristi Moga

10.05.2012, 11:30 1752

Omul de afaceri Gabriel Popoviciu, care prin intermediul firmei Alltrom Real Estate controlează clădirea de birouri Dorobanţi 239 din Bucureşti, a închiriat un spaţiu de 1.000 de metri pătraţi în imobil firmei de construcţii Hochtief din Germania, tranzacţia fiind intermediată de firma de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle.

Până la dezvoltarea proiectului Petrom City, clădirea Dorobanţi 239 a fost pentru mai mulţi ani sediul central al Petrom, cea mai mare companie din România.

În prezent, un alt chiriaş semnificativ în clădirea cu o suprafaţă închiriabilă de 6.500 de metri pătraţi este casa de avocatură Popovici Niţu & Asociaţii, care ocupă etajele superioare ale imobilului.

Imobilul cu şapte niveluri se află la câteva zeci de metri distanţă de staţia de metrou Aviatorilor şi la cinci minute de parcul Herăstrău.

"Hochtief a ales această clădire, în primul rând datorită locaţiei foarte convenabile pentru angajaţii lor, fiind foarte uşor accesibilă cu orice mijloc de transport şi în al doilea rând, graţie expunerii comerciale în una din cele mai exclusiviste zone din Bucureşti", spune Marius Scuta, Associate Director în cadrul Jones Lang LaSalle.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO