Proprietăţi

Popoviciu a mai convins trei retaileri să meargă în mallul pe care îl va deschide în toamnă la Oradea

Popoviciu a mai convins trei retaileri să meargă în mallul pe care îl va deschide în toamnă la Oradea

Autor: Cristi Moga

11.08.2011, 14:30 1697

Pe lista viitorilor chiriaşi ai mallului Oradea Shopping City, pe care omul de afaceri Gabriel Popoviciu îşi propune să îl deschidă în toamna acestui an, au intrat şi retailerii de îmbrăcăminte Levi's, Fox şi Eponge Fashion Paris, care au închiriat spaţii de 1.700 mp, 5,6% din suprafaţa mallului.

Noile contracte, care au fost intermediate de firma de consultanţă imobiliară CB Richard Ellis, completează o listă pe care se mai află Intersport, Kenvelo, Famous Brands, Bigotti, Domo sau KFC. Totodată, într-un spaţiu de 6.000 de metri pătraţi va fi amenajată zona de distracţie, formată dintr-un multiplex cu şase săli, bowling, biliard, jocuri video şi spaţiu pentru copii.

Popoviciu a cumpărat spaţiul viitorului mall pentru 30 mil. euro ca urmare a intrării în faliment a firmei MLS Proiect, care intenţiona să deschidă un proiect sub brandul Tiago Mall. Ulterior, reprezentanţii Shopping Center Holding, noul proprietar al spaţiului, au anunţat că vor investi încă 20 mil. euro pentru deschiderea acestui proiect.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO