Proprietăţi

Popoviciu pregăteşte mallul de la Oradea

Popoviciu pregăteşte mallul de la Oradea

Autor: Cristi Moga

19.06.2011, 23:58 1493

Miliardarul Gabriel Popoviciu, cel care controleazămegaproiectul imobiliar Băneasa, se pregăteşte pentru deschidereamallului Oradea Shopping City, în toamna acestui an, cu un managernou, Bogdan Jigman, recrutat de la fondul elen de investiţiiBluehouse Capital.

La aproape un an de la achiziţia pentru 30 mil. euro aproiectului falimentar Tiago Oradea, dezvoltat de irlandezii de laMivan, Popoviciu a ieşit cu o listă de chiriaşi, care cuprindeoperatorul de cinematografe The Light şi retaileri precum Domo sauFamous Brands, cu ajutorul cărora speră că va reuşi să viabilizezemallul din Oradea, o investiţie totală de 50 mil. euro.

Investiţia în proiect a fost finanţată de către UniCredit, bancace finanţase construcţia mallului şi în "perioada Mivan" şi careîncearcă de aproape trei luni să găsească un cumpărător pentruproiectul City Mall din Bucureşti, aflat de asemenea înfaliment.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO