Proprietăţi

Radu Lucianu pleacă de la CBRE România, Răzvan Iorgu este noul director general

Autor: Cuncea Elena Cristina

01.04.2011, 14:49 206

Radu Lucianu a plecat de la conducerea CB Richard Ellis România,funcţia de director general al firmei fiind preluată de la 1aprilie de Răzvan Iorgu, care a fost anterior director deoperaţiuni în cadrul companiei de consultanţă imobiliară.

"CB Richard Ellis (CBRE) anunţă că începând de astăzi (1aprilie-n.r.) Răzvan Iorgu a fost numit managing director albiroului din România. Răzvan, care anterior a ocupat funcţia deChief Opperating Officer (COO), preia managementul CBRE România dela Radu Lucianu", se arată într-un comunicat al CBRE.
Lucianu a fost unul dintre acţionarii companiei Eurisko, înfiinţatăîn 1997, pe care compania CBRE a cumpărat-o la începutul anului2008.

"Este un moment oportun pentru o astfel de mişcare, piaţa îşirevine şi e timpul să încep ceva fie pe cont propriu, fie înparteneriat cu o echipă deja formată. Voi rămâne în continuare îndomeniu pentru a valorifica la maxim ceea ce ştiu în acest sector.Undeva săptămâna viitoare voi lua o decizie legată de calea pe carevoi merge", a declarat Lucianu.

Lucianu conduce operaţiunile din România ale CBRE de laachiziţia Eurisko.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO