Proprietăţi

Retailerii din AFI Palace Cotroceni au avut anul trecut vânzări de 164 de milioane de euro

Retailerii din AFI Palace Cotroceni au avut anul trecut vânzări de 164 de milioane de euro

Autor: Cristina Cuncea - Mediafax

01.02.2011, 14:40 218

Retailerii din mall-ul AFI Palace Cotroceni, deschis înnoiembrie 2009, au avut anul trecut vânzări de 164 de milioane deeuro, apropiate de valoarea estimată, centrul comercial având untrafic mediu de 50.000 oameni pe zi în cursul săptămânii şi de70.000-80.000 în week-end, scrie Mediafax Business.

Patru malluri din Bucureştivalorează peste un miliard deeuro

"Suntem foarte mulţumiţi de performanţa centrului comercial, iardupă un an de funcţionare putem spune că este un centru comercialstabilizat din punctul de vedere al chiriaşilor, în condiţiile încare pe piaţă sunt necesari doi-trei ani pentru stabilizare. Suntemconvinşi că centrul va merge şi mai bine în 2011, pentru că amajuns la momentul în care lumea nu mai este panicată din cauzacrizei şi fiecare stă în linişte şi îşi face treaba", a declarat,marţi, într-o conferinţă de presă, Israel Visel, managerul AFIPalace Cotroceni.

În mallul Cotroceni, retaileriiscot hainele reduse cu peste 70% peculoar



El a adăugat că pe parcursul primului an de funcţionare au fostînlocuiţi 32-33 de retaileri la AFI Cotroceni, din peste 280.Procesul va continua şi este necesar pentru eficientizareaproiectului, a spus Visel.

Reprezentanţii companiei apreciază că zona în care este construitAFI Cotroceni se va dezvolta în anii următori, mai ales dupădeschiderea pasajului Basarab.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO