Proprietăţi

Români, vi se pregăteşte ceva. Vedeţi aici cum va arăta cel mai mare bazin olimpic din ţară

Români, vi se pregăteşte ceva. Vedeţi aici cum va arăta cel mai mare bazin olimpic din ţară

Autor: Andrei Luca POPESCU, Maria MANOLIU

24.06.2011, 14:07 2052

Pe terenul Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti se construieşte unbazin olimpic acoperit despre care autorităţile spun că va fi celmai modern şi mai mare bazin din România. Proiectul costă statulromân peste 9 milioane de euro (37 milioane de lei) şi esterealizat prin Compania Naţională de Investiţii.

Contractul de construcţie a bazinului a fost câştigat înseptembrie 2009 de firma Construcţii Erbaşu, iar iniţial bazinul arfi trebuit să fie gata în 12 luni de la începerea lucrărilor.

Bazinul de înot pentru competiţiile olimpice va avea o lungimede 50 de metri şi o lăţime de 25 de metri, cu adâncimea maximă de 2metri. Bazinul de antrenament va avea lungimea de 25 de metri şilăţimea de 12,5 metri, cu adâncimi cuprinse între 1,2 şi 1,6metri.

Clădirea care va cuprinde bazinul olimpic va avea trei etaje şisubsol, conform Primăriei Sectorului 2, care a emis autorizaţia deconstrucţie la începutul anului 2011. Citiţi mai multe desprecel mai mare bazin olimpic dinRomânia pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO