Publicitate

(P) Credex IFN lansează CREDExpress - serviciul rapid de creditare pentru companii

(P) Credex IFN lansează CREDExpress - serviciul rapid de...
25.11.2021, 12:41 70

Credex IFN, principalul partener de creditare al reţelei Altex, lansează, în premieră, servicii de finanţare destinate IMM-urilor. Companiile pot primi credite rapide, între 5.000 şi 500.000 lei, pentru achiziţionarea de echipamente IT&Telecom, aparatură electronică şi electrocasnică, de la comercianţii parteneri Altex şi Media Galaxy. CREDExpress, linia de produse financiare destinată companiilor mici şi mijlocii, include CREDExpress Invest – credit pentru achiziţia de bunuri în rate de la comercianţii parteneri şi CREDExpress Revolving – pentru achiziţia de mărfuri cu plată la un termen de la livrare.

CREDExpress este opţiunea ideală pentru acele companii care au nevoie de finanţare, într-un timp foarte scurt, pentru dezvoltarea sau extinderea afacerii sau pentru a ţine pasul cu noile tehnologii. Avantajul accesării unei astfel de finanţări constă în faptul că întreg procesul este mult mai facil, comparativ cu accesarea unui credit bancar, interacţiunea este digitală şi flexibilă, proprietarii economisesc timp şi au acces la o varietate de produse necesare pentru afacerile lor.  

Procesul de analiză şi acordare  al unui credit este unul rapid, de maximum 24 de ore, iar companiile au nevoie de puţine documente pentru dosarul de analiză.

Astfel, întreaga gamă de zeci de mii de produse disponibile în magazinele Altex şi Media Galaxy pot fi achiziţionate de acum şi de persoanele juridice, cu plata la un termen stabilit sau în rate, în limita sumei aprobate. Companiile interesate au la dispoziţie formularul online de solicitare de pe site-ul Credex, în  secţiunea dedicată persoanelor juridice  credite sau pot intra în legătură cu ofiţerii Credex din cele 125 de magazine Altex şi Media Galaxy.

Finanţarea companiilor va fi disponibilă, pe viitor, şi pentru alţi retaileri care vor dori să ofere aceste servicii financiare clienţilor persoane juridice.

Despre Credex IFN

Înfiinţată în anul 2018, CREDEX IFN S.A. este o instituţie financiară nebancară, înscrisă în Registrul Special al Băncii Naţionale. Compania face parte din grupul Altex România. În prezent, compania oferă o gamă variată de servicii  financiare: credite de bunuri de consum, credite de nevoi personale, credite auto şi asigurări de viaţă în parteneriat cu Metlife.

Credex IFN oferă soluţii de creditare persoanelor fizice prin intermediul comercianţilor parteneri, prin Credex Broker, prin platforma site-ului Credex IFN şi prin intermediul Aplicaţiei Mobile Credex. De curând, Credex IFN oferă finanţare şi IMM-urilor pentru achiziţia de produse prin intermediul comercianţilor parteneri (Altex, Media Galaxy).

Din 2021, Credex IFN este principalul finanţator de credite al magazinelor Altex, Media Galaxy şi Mobexpert.

Credex IFN acordă credite cu sume ce pornesc de la 300 lei până la 20.000 lei, pentru personele fizice şi între 5.000 şi  500.000 lei pentru persoanele juridice, cu o perioadă de rambursare de la 2 luni şi până la maximum 5 ani. De la înfiinţare, Credex IFN a finanţat credite în valoare de peste 47 de milioane de euro. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO