Special

Andreea Tron a înfiinţat Atelier Tron, un spaţiu în care creează piese vestimentare din materiale sustenabile şi în care organizează ateliere de meşteşugărit

Producţia se face la scară mică, fiind un brand concentrat pe sustenabilitate şi împotriva consumului de masă.

Producţia se face la scară mică, fiind un brand concentrat pe sustenabilitate şi împotriva consumului de masă.

Autor: Alexandra Matei

01.06.2022, 18:00 62

Hainele create de ea în atelier se vând în România prin intermediul magazinului online şi al unor magazine tip boutique, dar au ajuns şi pe piaţa internaţională, în Elveţia Materialele din care sunt făcute hainele sunt in, cânepă şi bumbac şi sunt luate de la furnizori locali Un obiect vestimentar costă între 200 şi 700 de lei.

Andreea Tron, absolventă de Arhitectură, a pus acum cinci ani bazele Atelierului Tron, un spaţiu în care creează piese vestimentare din materiale sustenabile şi în care organizează workshopuri pe diverse teme legate de mediu şi de meşteşugărit, în urma unei investiţii de aproximativ 60.000 de euro, atât din surse proprii, cât şi printr-o finanţare StartUp Nation.

Hainele create de ea în atelier se vând în România prin intermediul maga­zinului online sau al unor magazine tip boutique, dar au ajuns şi pe piaţa in­ternaţională, în Elveţia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO