Special

Business sportiv. Îndemn ZF: Top 1.000 companii - top 1.000 speranţe sportive. Fiecare companie din top 1.000 să ia un copil sau o echipă sportivă şi să îi ajute să crească. Pariul ZF pe viitorii campioni. ​​​​Eva Maria Bulai: La nici 10 ani, se „luptă“ pe terenul de tenis cu jucătoare mai mari ca vârstă şi câştigă

Business sportiv. Îndemn ZF: Top 1.000 companii - top...
17.06.2022, 00:06 405

Este de mai bine de un an pe primul loc la categoria ei de vârstă în clasamentul Federaţiei Române de Tenis şi cel mai mult la acest sport îi place să câştige. Cu această atitudine, micuţa Eva Maria Bulai din Bucureşti cucereşte deja trofee la competiţiile din categoria de vârstă în care joacă şi visează la medalia de aur la Olimpiadă sub tricolor.

 

Cum ai ales să faci tenis, ce te-a atras la acest sport?

De ziua mea, când am împlinit 5 ani, am primit cadou o rachetă de tenis, iar părinţii m-au întrebat dacă vreau la tenis şi am zis „da“. M-a atras acest sport pentru că este unul individual. Nu îmi plac cele de echipă.

Cine ţi-a fost alături până acum? Ai avut susţinere?

Până acum mi-au fost alături doar părinţii, care mă susţin din toate punctele de vedere.

Unde te antrenezi în prezent?

În prezent mă antrenez la Centrul Naţional de Tenis.

Este dificil pentru tine, copil fiind, să urmezi un program strict?

Uneori este dificil pentru că eu nu pot să fac ceea ce face un copil care nu practică sport, dar părinţii au grijă să existe un echilibru între şcoală, tenis şi distracţie.


Sportivul preferat: Roger Federer

Suprafaţa de joc preferată: HARD

Trofeul la care visez când mă fac mare... este medalia de aur la Olimpiada sub tricolor şi Trofeul Campionilor la individual

Mâncarea preferată: pastele

Hobby-uri: baschet şi trasee în copaci, escaladă


Ce îţi place cel mai mult la faptul că joci tenis?

Îmi place să câştig trofee. Sunt o fire competitivă. Tenisul mă învaţă să mă cunosc mai bine pe mine însămi cu emoţii, bucurii, supărări.

Care este lovitura ta preferată din tenis de până acum?

Lovitura mea preferată este slice-ul.

Ce urmează acum pentru tine, ce obiective ai?

Pe termen scurt, am ca obiectiv să câştig un turneu internaţional Tennis Europe şi, desigur, să joc în lotul naţional al României U12.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO