Business sportiv

Business sportiv. Play-off-ul vieţii de fotbalist... startul vieţii de antreprenor

06.05.2022, 18:00 Autor: Florentina Niţu

„Mănânci fotbal, respiri fotbal” s-a transformat pentru unii dintre foştii mari jucători de fotbal în „mănânci business, respiri business” Nume precum Gică Popescu, Ciprian Marica ori Florin Lovin şi-au investit banii din cariera sportivă în imobiliare, în restaurante sau cazări de lux. Alţii, au investit în agricultură ori au ales educaţia financiară.

Florin Lovin, fostul stelist din perioada 2004-2009 (mijlocaş), care a jucat profesionist şi în Germania şi Grecia, a deschis la începutul pandemiei de COVID-19 uşile a trei bungalouri de lux, studiouri în termeni turistici de specialitate, în oraşul Bacău, după o vacanţă în Austria, care l-a inspirat.

„Am pornit la 28 de ani primul business, în comerţ, când am deschis un magazin online prin care vindeam ghete de fotbal (Creative Store – n.red.), gândindu-mă că trebuie să-mi asigur independenţa financiară pentru când mă retrag din fotbal. Astfel mi s-a dezvoltat spiritul antreprenorial şi sunt mândru că am realizat şi cele trei studiouri apoi. Ideea ne-a venit într-o vacanţă în Austria, unde am fost împreună cu soţia şi copiii. Era şi o fermă acolo, iar când ne trezeam hrăneam animalele, dar nu am putut să facem la fel în Bacău, ci am adaptat afacerea la piaţa noastră, cu focus pe servicii de lux”, a povestit pentru ZF Florin Lovin, fondatorul Double L Studios.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Superbet