Special

Educaţie, stil de viaţă şi welness. Cu angajaţii la psiholog. Problemele de sănătate mintală îi fac pe angajaţi mai neproductivi

Educaţie, stil de viaţă şi welness. Cu angajaţii la...

Autor: Georgiana Mihalache

27.06.2022, 18:30 128

Sănătatea mintală a evoluat de la un concept rar abordat, la un subiect discutat frecvent, atât în rândul pacienţilor, cât şi în marile corporaţii. Pandemia a scos la suprafaţă mai rapid nevoia de servicii din sfera psihologică, iar companiile s-au adaptat trendului.

Este şi cazul Medicover, al treilea cel mai mare operator medical privat din piaţa locală, care a creat un program de consiliere pentru angajaţi şi angajatori alături de clinica Hope, specializată în domeniul psihiatriei şi psihoterapiei.

„Nevoile emoţionale şi stresul resimţit de angajaţi, cu precădere în ultimii ani, impun o abordare specializată. Liderii de astăzi trebuie să acorde importanţa cuvenită stării de bine a angajatului, la nivel emoţional şi mintal, pentru a-i oferi cadrul propice performanţei. Implicarea în susţinerea sănătăţii mintale este cea mai bună investiţie pentru companiile care gândesc pe termen lung“, a spus Florinela Cîrstina, director general al Medicover România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO