Special

Topul celor mai bune restaurante din Bucureşti pentru Revelion 2013

Topul celor mai bune restaurante din Capitală pentru Revelion 2013

Autor: Mirabela Tiron, Cristina Roşca

17.12.2012, 19:55 3823

Sărbătorile de iarnă în general şi Revelionul în particular reprezintă pentru proprietarii de restaurante o gură de aer proaspăt după ce vremea rece reuşeşte de multe ori să îi ţină pe oameni în casă. Astfel, pentru a-şi rotunji veniturile în anotimpul friguros proprietarii şi managerii de restaurante se întrec în a oferi preparate variate - mai mult sau mai puţin cunoscute -, băuturi scumpe sau tradiţionale şi DJ pe măsură. Cât de variate sunt ofertele în care se întrec restaurantele?

Unii dintre jucători au pus pe masă - la propriu şi la figurat - ofertele încă de acum câteva luni, în speranţa că locurile se vor ocupa în totalitate până la trecerea dintre ani.

Două dintre cele mai căutate restaurante din hotelurile de cinci stele din Capitală sunt Cucina, cu specific italian şi Steakhouse (casa de fripturi) din cadrul hotelului de cinci stele JW Marriott. Tariful pentru masa festivă şi petrecerea de Revelion 2013 este de 890 de lei de persoană, care oferă acces în cele două restaurante dar şi în două săli de evenimente în care se organizează Revelionul. Masa este de tip bufet iar băutura nelimitată. Cu două săptămâni înainte de anul nou aproape toate pachetele sunt deja vândute.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO