Ştiri purificate de Philips

Firma de avocatură CMS România a semnat un contract pe şapte ani cu One United Properties pentru spaţii de birouri în proiectul One Tower din Floreasca. Relocarea va începe în prima parte a anului viitor

Firma de avocatură CMS România a semnat un contract pe...
18.10.2021, 21:39 2291

Dezvoltatorul One United Properties anunţă că firma de avocatură CMS România se va număra printre companiile care vor avea sediul în clădirea de birouri One Tower, alături de McCann Worldgroup România, compania de consultanţă imobiliară CBRE, Sanador şi grupul Element.

Relocarea va începe în primul trimestru din 2022, compania urmând să ocupe în următorii şapte ani un etaj şi jumătate de spaţii de birouri în proiectul dezvoltat în zona Floreasca din Capitală, arată datele transmise de oficialii One United.

One Tower este o clădire de birouri de clasă A,  parte a proiectului multifuncţional One Floreasca City, unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană din zona centrală a Bucureştiului şi una dintre primele construcţii verzi din România.

„După 15 ani petrecuţi în acelaşi sediu, decizia de a ne muta într-o clădire de birouri „verde” vine ca un demers natural în angajamentul nostru de a proteja mediul înconjurător şi se aliniază cu strategia „future facing” şi valorile CMS. Atuurile noului sediu sunt importante pentru noi şi îi apreciem certificările de durabilitate superioară, eficienţă energetică şi localizarea excelentă. Noul sediu CMS România va dispune de mai multe săli de conferinţă, numeroase facilităţi în vederea organizării de evenimente cu clienţii şi partenerii noştri de afaceri, precum şi proximitate şi flexibilitate în materie de conexiuni de transport”, spune Horea Popescu, Managing Partner al CMS România.

Clădirea deţine pre-certificare LEED, LEED v4 Core & Shell la nivel Platinum şi este pregătită să fie certificată WELL HEALTH AND SAFETY. Proiectul oferă acces la parcuri, restaurante, cafenele şi magazine din zona Floreasca.

„Suntem încântaţi că CMS România a ales să se mute în One Tower, unde va avea acces direct la două parcuri, restaurante şi zona comercială Floreasca. Credem că acest tip de spaţiu de lucru modern, certificat, cu numeroase facilităţi integrate şi accesibil va contribui în continuare la confortul şi dezvoltarea echipei”, spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

 


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO