Supliment ZF Birouri 2021

Investiţie de 4 mil. euro în clădirea One Tower într-un centru de ospitalitate. Clădirea de birouri One Tower va dispune de un spaţiu de „ospitalitate“, realizat în urma unor investiţii de 4 mil. euro

15 sep 2021 Autor: Bogdan Alecu

The One, primul centru de tip „office hospitality“ de pe piaţa românească, devine funcţional în clădirea One Tower din Bucureşti, în toamna acestui an, şi reprezintă concretizarea unei investiţii de 4 milioane de euro.

În suprafaţă de 3.500 mp, The One va ocupa etajele superioare (16 şi16S), precum şi etajul 6 al clădirii One Tower, oferind membrilor săi o abordare creativă şi relaxată în ceea ce priveşte o zi de lucru: lounge, sky bar, săli de conferinţe complet echipate, servicii de concierge, spaţii pentru evenimente de afaceri şi socializare, birouri şi zone de lucru, săli de întâlniri cu diferite funcţionalităţi, sală şi cursuri de golf.

„Clienţii noştri vor beneficia de o îmbinare ideală intre „stil de viaţă“ şi „timp de lucru“, de experienţa de a te simţi ca în vacanţă în timp ce îţi întâlneşti partenerii de afaceri sau îţi citeşti e-mailurile. În ultimii ani, două segmente de afaceri, cel al ospitalităţii şi industria imobiliară, au fost martorele unei transformări rapide: două lumi total diferite s-au întâlnit şi au pus bazele unei colaborări determinate de schimbarea demografică, de mobilitatea permisă de noile tehnologii şi de nevoia permanentă de libertate“, a spus Sheila Ionescu, CEO al The One. 

Acest prim centru „The One“ va funcţiona în clădirea One Tower, parte din proiectul One Floreasca City. Construit în cartierul Floreasca, imobilul oferă cele mai înalte standarde în materie de spaţii de birouri, acces direct în parcul Floreasca, precum şi restaurante, cafenele sau magazine concept care se află în zonă. 

The One propune o serie de spaţii multifuncţionale care pot găzdui conferinţe şi evenimente  pentru până la 300 de participanţi, întâlniri şi traininguri între 30 şi 100 de persoane, spaţii de birouri exclusiviste, care pot fi închiriate pe termen scurt şi mediu, oferind membrilor săi acces la diverse facilităţi premium precum concierge, sky bar şi sală de golf.

Sheila Ionescu, CEO al The One: Clienţii noştri vor beneficia de o îmbinare ideală intre „stil de viaţă“ şi „timp de lucru“, de experienţa de a te simţi ca în vacanţă în timp ce îţi întâlneşti partenerii de afaceri sau îţi citeşti e-mailurile.