Supliment ZF X-Mas Gifts

X-mas gifts pentru un festin gastronomic

20 dec 2021 Autor: Cristina Roşca

Sărbătorile de iarnă şi în special Crăciunul sunt sinonime cu mesele în familie sau alături de cei mai apropiaţi şi dragi prieteni. De regulă, în această perioadă atenţia este îndreptată către feluritele preparate care se succed într-un ritm ameţitor pe masă, de la antreuri reci şi calde la nelipsita friptură şi mai apoi la deserturile realizate în casă sau comandate de la multele ateliere apărute în piaţă care gătesc bunătăţi în mod artizanal.

Totuşi, nu trebuie pierdută din vedere nici masa în sine şi modul în care ea îşi aşteaptă frumos „gătită” oaspeţii. Astfel, am ales pe sprânceană o serie de produse care să joace un rol-cheie în cadrul festinului gastronomic care ne aşteaptă peste câteva zile.

Unele sunt articole funcţionale, altele doar de decor, unele sunt comestibile, altele nu.

Dar ce au toate în comun este faptul că provin de la companii româneşti.

 

Cutie de bomboane de ciocolată realizate artizanal, preţ la cerere, ingres.ro


PRODUCT PLACEMENT

Cutia cu localnici, care cuprinde mai multe produse de la diferite afaceri antreprenoriale româneşti, preţ la cerere, kookoo.ro.

Localnicii, platforma care promovează comunitatea de antreprenori români şi încurajează consumul de produse locale, concepută de KANÉ Group alături de CEC Bank şi Mastercard, împlineşte un an în decembrie.

Iar Cutia cu Localnici este unul dintre mijloacele de susţinere a micilor afaceri locale în contextul pe care îl traversăm.

Ediţia Christmas 2021 poate fi cadoul autentic perfect pentru cei dragi şi este disponibilă în patru variante, pe www.kookoo.ro.


Set de şase pahare transparente din sticlă 310 ml Melodia Edzar 239 de lei, The Home


Suport lumânare Stycle realizat din sticlă reciclată, preţ la cerere, Atelier Stycle, parte a grupului Transilvania Glass


Cafea Stretto Coffee Ethiopia Sidamo cu note de citrice – poate fi comandată boabe sau poate fi aleasă varianta de măcinare (granulat, mediu, mediu fin, fin şi extrafin), preţ la cerere, stretto.ro


Set de cuţite cu husă de protecţie KUTT Yuko, 2.000 de lei, kutt.ro


PRODUCT PLACEMENT

Spumant Rhein Extra, produs fără întrerupere de peste un secol la Pivniţele Rhein&Cie Azuga 1892, crama de vinuri spumante cu cea mai îndelungată istorie din  România, preţ la cerere, iconicdrinks.shop


Bol galben muştar realizat manual, 66 de lei, Victoria Finală