Suplimente

Adrian Cocan, Lăptăria cu Caimac: „La 22 de ani eram student la SNSPA şi îmi doream să schimb lumea.”

ZF 22 de ani. Poveşti din business pentru business

Adrian Cocan, managerul fabricii Lăptăria cu Caimac

Adrian Cocan, managerul fabricii Lăptăria cu Caimac

27.12.2020, 10:00 253

„La 22 de ani eram student la SNSPA, eram voluntar în câteva proiecte ale unor agenţii de publicitate. Eram între joburi, lucrasem deja mai bine de un an în două agenţii multinaţionale.

Îmi plăcea foarte mult construcţia unor proiecte noi şi îmi doream să schimb lumea. Foarte multe lucruri erau greşite atunci şi cel mai tare resimţeam lipsa deschiderii companiilor spre a primi studenţi în practică.

Doream să ajung până la 30 de ani să conduc un departament de marketing al unei companii mari. Am ajuns să fac asta la 31 de ani şi apoi am continuat să cresc. Şi am ţinut minte propriile frustrări şi, odată ajuns antreprenor, am deschis larg uşa tinerilor absolvenţi sau studenţi. Media de vârstă a inginerilor din fabrică este astăzi sub 30 de ani. Primim studenţi în practică, oferim training şi posibilitatea de a creşte, de a învăţa.

Am ajuns antreprenor al unui proiect de succes, în curând MILK25E va fi simbolul nostru bursier. Mi-am dorit să pot îmbunătăţi lumea în care trăiesc, în felul în care o făceau o parte dintre oamenii despre care citeam în ZF, pe abonamentul facultăţii.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO