Suplimente

Cine administrează cei 43,7 mld. lei din fondurile de pensii Pilon II

Cine administrează cei 43,7 mld. lei din fondurile de...
25.12.2018, 00:03 3121
OANA VELICU a fost numită la conducerea Metropolitan Pensii la începutul acestui an, ea înlocuindu-l pe Mihai Cozma care a preluat funcţia de director de operaţiuni al asigurătorului deţin local de MetLife. Anterior, Velicu a fost directorul de operaţiuni al Metropolitan Life.
 

RADU CRĂCIUN a preluat poziţia de CEO al BCR Pensii la începutul lunii aprilie 2016, după ce vreme de doi ani a ocupat funcţia de economist-şef al BCR. În perioada 2011-2014 a fost director general adjunct la fondul de pensii deţinut Eureko.

 

CRISTINA NICOLESCU a devenit de la 1 august 2018 noul director general al Allianz- Ţiriac Pensii, al doilea administrator de pensii private din piaţa locala, înlocuind-ul pe Iulius Postolache. Timp de noua ani Cristina Nicolescu a coordonat divizia de investiţii a Allianz-Ţiriac Asigurari

 

MARIUS RAŢIU este directorul general al Aegon Pensii din 2008, când a fost promovat de pe poziţia de director de operaţiuni al companiei. Anterior, a lucrat în cadrul ING Bank.

 

ANDREEA PIPERNEA a fost numită în funcţia de CEO al NN Pensii începând cu data de 9 octombrie 2017, în locul Ralucai Ţintoiu. CEO-ul al NN Pensii are o experienţă de peste 17 ani în domeniul bancar, la bănci precum Citi, ABN Amro sau BCR.

 

IOAN VREME a preluat conducerea Generali Pensii, compania care administrează singurul fond cu grad de risc ridicat de pe piaţa locală, în 2007. Anterior, în perioada 1998-2007, a fost directorul general adjunct al BT Asigurări, companie achiziţionată de Groupama.

 

ROZAURA STĂNESCU a venit la conducerea BRD Pensii la începutul anului 2011, înlocuindu-l pe francezul Sebastian Lecoq. Anterior, a lucrat în cadrul BRD SocGen.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO