Suplimente

Dar din dar

Dar din dar

Autor: Cristina Roşca

23.12.2018, 18:06 57

Cadourile trebuie să fie despre cel care le primeşte, să vorbească despre el, dar este totodată important ca fiecare dar să transmită ceva din emoţia sau plăcerea cu care a fost ales şi oferit.

Pentru a face alegerea mai uşoară sau pentru a oferi o mână de ajutor, Ziarul Financiar a vorbit cu Moş Crăciun şi a creionat câteva sugestii. Am ales – sau măcar am încercat să găsim - daruri pentru fiecare, de la pasionaţii de tehnologie, la cei care văd viaţa ca pe o aventură, şi de la cei supranumiţi „les bon viveurs”, la cei care vor cadouri la modă.

Într-o perioadă în care „time is money“, alegerea unui cadou poate ajunge să reprezinte nu doar o plăcere, ci şi o responsabilitate, mai ales că alegerea poate fi constrânsă de buget, de timp sau de îndrăzneala celui care dă­ruieşte. Dar şi de curajul celui care primeşte.

Aventuroşii vor opta pentru zboruri cu balonul, pentru un salt cu paraşuta sau o sesiune de escaladă. Pentru toţi ceilalţi rămâne deschisă opţiunea unui cadou clasic, o geantă care nu se demodează niciodată, un parfum personalizat după firea celui care îl poartă, un stilou din materiale rare, o sticlă de vin de colecţie sau, de ce nu, un ceas elveţian.

Spor la cumpărături şi săr­bă­tori liniştite!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO