Suplimente

Ringier România – restul de acţiuni la Imobiliare.ro

Ringier România – restul de acţiuni la Imobiliare.ro

Autor: Georgiana Mihalache

25.02.2021, 13:40 1069

Grupul elveţian Ringier, care deţine pe piaţa locală platforma de recrutare eJobs şi mai multe produse media, a cumpărat restul de 13% din acţiunile Imobiliare.ro, cel mai mare portal de anunţuri de imobiliare de pe piaţa locală. În urma tranzacţiei a cărei valoare nu a fost publică, Ringier a devenit singurul acţionar al platformei online de anunţuri.

În urmă cu patru ani, în 2016, grupul elveţian a preluat 87% dintre acţiunile companiei timişorene Realmedia Network, deţinută la acel moment de fondul de investiţii Broadhurst (60%) şi de fondatorii Gotz Kurt, Adrian Erimescu, Ciprian Gheran şi Laurenţiu Andrei.

Compania Realmedia Network, care operează imobiliare.ro, a avut afaceri de 34 mil. lei în 2019, plus 25%.

Imobiliare.ro listează în total peste 120.000 de proprietăţi şi are lunar peste 1,7 milioane de vizitatori unici, potrivit reprezentanţilor companiei. Tranzacţia prin care Ringier devine singurul acţionar al platformei de anunţuri vine şi cu schimbări în conducerea companiei, Dan Puică preluând poziţia de CEO de la Adrian Erimescu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO