Suplimente

Studentul care voia să conducă facultatea: Ioan Nani, directorul general al Antibiotice Iaşi

ZF 22 de ani. Poveşti din business pentru business

Studentul care voia să conducă facultatea: Ioan Nani,...
25.12.2020, 11:00 310

„La 21 de ani lucram în schimbul II la Secţia de Penicilină din fabrica Antibiotice şi eram atât de supărat pentru că voiam mai mult! Era ziua mea, iar eu recitam o poezie: «Am 20 de ani şi încă unul / Şi nici pe unul nu-l voi da uitării...», inspirat fiind de Nicolae Labiş. Însă, când am împlinit vârsta de 22 de ani, eram deja student în anul I la Universitatea Al. I. Cuza din Iaşi şi îmi împlineam un vis: cel de a fi primul care a reuşit la facultate dintre colegii mei din fabrică! Îmi doream să o şi conduc cândva şi acest lucru m-a determinat să învăţ, să perseverez.

Economia de astăzi este greu încercată, ca un atlet care se străduieşte din răsputeri să rămână în cursă, dar îşi dă seama că trebuie să se mai pregătească, iar data următoare va fi mai bine. O viitoare criză trebuie să ne găsească mai consolidaţi, să avem definite mai bine ramurile şi structurile importante care susţin economia, trebuie să fim mai solidari. Economia românească este lipsită de un sistem de valori şi de un sistem fiscal care să intervină activ şi decisiv când e cazul. Cred că în acest an majoritatea firmelor vor supravieţui, dar cu pierderi poate ireparabile.

La mulţi ani, Ziarul Financiar!“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO