Suplimente

Ufuk Tandogan, CEO Garanti BBVA România: „Îmi doream să schimb lumea“

ZF 22 de ani. Poveşti din business pentru business

Ufuk Tandogan, CEO Garanti BBVA România: „Îmi doream...
28.02.2021, 10:00 65

„Îmi amintesc că la 22 de ani mă simţeam foarte tânăr. Eram în ultimul an de facultate şi mi se părea că am întreaga lume în faţă şi multe de realizat. A fost o perioadă a visurilor şi a ambiţiei. Îmi doream să schimb lumea, să îmi aduc contribuţia şi să aduc plusvaloare în viaţa oamenilor. Eram foarte pasionat de economie şi banking, îmi doream să călătoresc, să descopăr lucruri noi. Mă simt norocos că am reuşit să fac toate aceste lucruri în anii care au urmat.“

„2020 este un an excepţional pentru a sărbători o aniversare. De fapt, aş începe prin a spune că, spre deosebire de cei care şi-ar dori să poată sări peste acest an, eu cred că 2020 a reprezentat o încununare a eforturilor, un simbol al înţelepciunii, rezilienţei şi responsabilităţii; este poate cel mai bun an pentru a sărbători tăria de caracter şi maturitatea.

Îmi amintesc că la 22 de ani mă simţeam foarte tânăr. Eram în ultimul an de facultate şi mi se părea că am întreaga lume în faţă şi multe de realizat. A fost o perioadă a visurilor şi a ambiţiei. Îmi doream să schimb lumea, să îmi aduc contribuţia şi să aduc plusvaloare în viaţa oamenilor. Eram foarte pasionat de economie şi banking, îmi doream să călătoresc, să descopăr lucruri noi. Mă simt norocos că am reuşit să fac toate aceste lucruri în anii care au urmat.

Deşi eu, la 22 de ani, abia eram la început de drum, Ziarul Financiar pe de altă parte, care împlineşte 22 de ani anul acesta, a văzut şi a realizat atât de multe deja. Surprinzător, la fel şi Garanti BBVA România, care şi-a început activitatea tot în 1998 şi împărţim această aniversare. Poate că nu este o coincidenţă faptul că am evoluat în tandem şi adiacent în aceste două decenii. Deopotrivă am fost martori la numeroasele schimbări din ultimii 22 de ani, din toate punctele de vedere - economic, social, politic, uman.

Dacă ar fi să comparăm 1998 cu 2020, am vedea două imagini diferite. Au avut loc atât de multe evenimente. Într-o lume în care singura constantă pare a fi schimbarea, se pare că ne-am perfecţionat adaptabilitatea. Mai mult, mediul de afaceri este mai unit ca niciodată, am devenit mai înţelepţi, mai rezistenţi, mai responsabili, mai deschişi.

Din partea întregii echipe Garanti BBVA România, aş dori să urez publicaţiei Ziarul Financiar mulţi ani înainte! Experienţa nu ţine de provocările pe care le întâmpinăm, ci de modul în care ne gestionăm pe noi înşine pentru a trece cu bine peste acestea. Suntem fericiţi şi mândri să fim parte din aceeaşi generaţie.

La mulţi ani, Garanti BBVA România! La mulţi ani, Ziarul Financiar!“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO