Suplimente

Vlad Popescu, Norofert: „La 22 de ani, făceam 70.000 km pe an, alergam după clienţi şi simţeam că nu există suficiente ore în zi să pot face tot ce îmi propuneam.”

ZF 22 de ani. Poveşti din business pentru business

Vlad Popescu,  Norofert: „La 22 de ani, făceam 70.000...
09.03.2021, 17:00 140

„La 22 de ani, făceam 70.000 km pe an, alergam după clienţi şi simţeam că nu există suficiente ore în zi să pot face tot ce îmi propuneam. Încă încercam să-mi dau seama unde vreau să ajung şi ce vreau să fac. Era o vârstă la care simţeam că pot să fac orice şi cu siguranţă agribusinessul în general şi Norofert în particular îmi dădeau şi încă îmi dau ocazia să cunosc o sumedenie de oameni prin care sau cu care să ne dezvoltăm. Nu cred că am vrut să plec din agribusiness vreodată, este un domeniu captivant.

Încă de atunci visam să transformăm Norofert din distribuitor în producător. Şi, pentru că toate se întâmplă la timpul lor, aveam să aştept încă cinci ani până când să intrăm pe drumul acesta. Evident, a fost mult mai greu decât îmi imaginam la 22 de ani că are să fie, dar nu regret nicio secundă.

Mă bucur să spun că am ajuns unde nici nu visam şi cred că intrarea pe piaţa de capital ca firmă listată este încă o schimbare majoră în bine pe care Norofert a făcut-o în ultimii ani. Suntem în acest moment într-un plin proces de expansiune, vizăm şi pieţe externe şi personal îmi doresc ca cercetarea să devină un pilon major al dezvoltării Norofert în următorii ani.“


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO