TrebuieSaRepornimBusinessul

Videoconferinţa ”Cum trecem împreună criza”. Calin Costinas, Deputy CEO, Profi: E nevoie de reinventare, trebuie să folosim această oportunitate, criza înseamnă pericol, dar şi oportunitate

#zftrebuiesarepornimbusinessul #trebuiesarepornimeconomia #trebuiesarepornimromania

Videoconferinţa ”Cum trecem împreună criza”. Calin...

Autor: Miruna Diaconu

14.04.2020, 12:06 271

Calin Costinas, Deputy CEO, Profi, spune că această perioadă, desi este una plină de riscuri şi dificultăţi pentru business-urile din România, trebuie ca firmele să se reinventeze şi să vadă în această perioadă dificilă o opotunitate.

“Pentru antreprenori este un moment dificil, dar e nevoie de reinventare. Trebuie să folosim această oportunitate, criza înseamnă pericol, dar şi oportunitate. Trebuie să folosim aceste momente pentru a fi solidari, pentru că altfel nu vom trece aceste dificultăţi, dacă fiecare îşi priveşte business-ul şi nu ajută şi alte companii”, spune Calin Costinas, Deputy CEO, Profi, în cadrul videoconferinţei “ Cum trecem împreună criza”, organizată de Ziarul Financiar în parteneriat cu Banca Transilvania.

Ziarul Financiar şi Banca Transilvania organizează cea mai mare videoconferinţă între o bancă şi antreprenorii români pentru a discuta situaţia actuală adusă de pandemia Covid-19, dar mai mult pentru a discuta despre cum pot să treacă antreprenorii români prin această criză pe termen scurt.

Alte declaraţii:

  • Cred că acum se va face o selecţie, companiile care vor înţelege că trebuie să se reinventeze foarte rapid şi că e mai bine să iei o decizie proastă decât să amâni deciziile, vor supravieţui.
  •  Companiile pot să treacă prin solidaritate, creativitate şi agilitate.
  • Noi fiecare, ca consumatori şi ca business-uri decidem cum va funcţiona economia, pentru că orice produs pe care îl cumpărăm poate să facă parte din siguranţa unui job pe teritoriul României.
  • Deciziile de cumpărare sunt adevăratele declaraţii, putem spune orice, dar atunci când la raft alege produsul de import înseamnă că există o diferenţă mare între ceea ce spunem şi ceea ce facem.
  • Economia nu poate fi restartată dacă vom importa în continuare foarte multe produse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels